Oon pettyny miehiin, koko helvetin sukupuoleen. Mikään ei raivostuta yhtä paljon, kun se, että ens sanotaan yhtä, mutta sitte tehäänki toista. Miehet on onnistunu osottamaan, että ne osaa ton homman. Miks tarvii sanoa jotain, jos ei sitä tarkota/voi tarkottaa/ei edes aio tarkottaa. Tarkottaa sanan tilalle voi vaihtoehtosesti myös vaihtaa sanan tehdä.

Ei sitte mennä hiihtämään. Siellä on niin kylmä ja muutenki. Enkä mä just nyt voi jutella, mulla on peli aika pahasti kesken. Plaah...joopa joo...Mut toisaalta, voin taas maalailla omaa vaaleanpunasta maailmaani, se vastas vaikka sillä oli peli kesken, yleensä se vaan hiljentää puhelimen, jos joku soittaa kesken pelin. No nii, heräähän taas elämään tyttö!! Ei todellakaa sillä ollu mitää merkitystä vastasko se vaiko eikö.

Vois mennä kauppaan ja ostaa jätskiä. Kuulostaa hyvälle. Musta vaan on vissiin tulossa laiska, kun ei meinais jaksaa lähtee käymään, vaikka se on tossa sadan metrin päässä. Toisaalta, ois mulle ihan hyvä olla syömättä jätskiä tai mitää muutakaa hyvää. Eipä oo tyttö ollu ikinä näin läskissä kunnossa. Raivostuttaa, koska sitte ku mainitsee siitä ihmisille, ne vaan sanoo, että oohan hiljaa, mut oma fiilis on vähän erilainen. Ei tunnu hyvälle olla lihavampi, kun mitä normaalisti on.

Kouluhommat stressaa. Ihan liikaa tekemistä, eikä asiaa todellakaan helpottanu se, että vedin eilen perseet. Koko ajan sais olla kirjottamassa tiivistelmiä ja muita ja sitte ois sata kirjatenttiä. Kaikki samana päivänä tietty. Ja muutenki homma/systeemi/järjestely kusee aika pahasti.