Voi elämä, että oon väsyny. Oli rankka mökkireissu! Oli ihanaa viettää pitkästä aikaa noinkin paljon aikaa A:n kanssa ja puida kaikki mahdolliset asiat, mitä voi maan päällä pohtia.

Reissun aikana huomasin jotenkin ikävöivän J:tä. En tiedä, miksi se tunne iski päälle siellä, kun normaalisti ei ole juurikaan sellaista havaittavissa. Samalla tuli kuitenkin hyvä olo siitä, että havaitsin mulla olevan sittenkin jotain tuntemuksia sitä kohtaan, mitä olen jo ehtinyt epäillä kaiken kriiseilyn lomassa.

Päätin sittenkin jäädä viikonlopuksi vielä tänne. Veli tuli kanssa käymään, joten halusin nähdä sitäkin, eikä päätös ollut loppujen lopuksi niin vaikea.

Kävin shoppailemassa mökkireissun jälkeen. En vielä löytänyt uusia bikinejä...taidan olla vähän myöhässä sen suhteen...Mutta hauskoja alushousuja löytyi, niissä voi sitten J:n edessä keikistellä! ÜÜ

En voi oikein ymmärtää, miten ihmeessä footbagit voi maksaa niinkin paljon. No, onhan siinä toisaalta tekemistä sellasessa pikkusessa pallossa, ja ainakin voi sitte olettaa, että sillä rahalla jo jokainen työhön osallinen saa oikeudellisesti oman osuutensa. Viimeisen viikon aikana olen addiktoitunut siihen, siis footbagin potkimiseen, aika vakavasti. Päivässä saattaa mennä helposti yhteensä reilu tunti aikaa. On palkitsevaa huomata, kuinka kaikesta huolimatta voi havaita kehitystä omassa suorituksessa. Eilisen ennätys oli 10, tänään en ole vielä ehtinyt.

Hmmh...taidankin mennä heti, nyt kun on mukavan viileää.