Odotan jo lauantaita. Vappu ei niinkään, mutta kun saa ystävien kanssa pitää hauskaa ilman mitään stressiä ja kenelläkään ei ole syytä olla olematta rennosti ja pitämättä hauskaa. Ystävät ovat rakkaita.

Noita tilastoja kun kattelin, niin tein yllättävän havainnon...tai siis jotkut vissiin lukeekin tätä...sillon kun alotin tätä kirjottamaan, ajattelin, että ei tätä kukaan lue, miks ketään kiinnostais. Sitte tietenki vainoharhainen yksilö mussa herää..kai se on ihan normaalia. On vaan jännä, kun edelleen en tajuu, miten jotain kiinnostaa!Ü

Lauantaissa on muutaki odottamisen arvosta: kämppis lähtee pois. Kuulostaa brutaalille...onhan se ihan ok ja mukava, mutta kuitenkin, en jaksa aina olla ajattelemassa muita mun omassa kämpässä, varsinkin, kun kyseinen ihminen ei tunne mua niin hyvin ja ymmärrä kaikkia mun tekoja ja kuvioita. Syksyllä pitäis vihdoin saada ihan oma kämppä, ei tarvii stressata sitte enää mistään!Ü

Viime päivinä on tullu kirjoteluta taas koulujuttuja vaihteeks. Ja tenttikin meni ihan ok, siis läpi ja voi varmaan olla ihan tyytyväinen tulokseen. Muuta ei sitte oikein ookaan kerenny.

Taidan laittaa elämän risaseks ja lähtä hakee kaupasta ranskiksia...se siitä kesäkunnosta...ei voi minkään...c'est la vie.