Oli rankka eilinen. Mutta päälisinpuolin mukavaa.

Päivällä tutustuin paikalliseen, joka on tulossa syksyksi vaihtoon Mun Kaupunkiin. Todella mukava tyyppi, tulee varmasti olemaan hauska syksy, ja tämäkin kevät. K lupasi näytellä meille kaupunkia, ja eilen käytiinkin kahvilla todella kauniissa osassa kaupunkia. Uusia ulottuvuuksia tästäkin paikasta.

Sitten loppupäivä meni leipoessa kaikkea mahdollista bileitä varten, pullia ja muuta. Tuli ehkä yliannostus suomalaisuutta. Kaiken täydellisen fiiliksen pilasi J:ltä illalla sen kotiin palattua tullut viesti, jossa se yksinkertaisesti totesi kaiken siellä olevan olevan ihan perseestä ja kielsi minua soittamasta seuraavana päivänä, koska hän ei halua jutella. Siinä meni sekin iloinen olotila.

Yöllä kotiin palattuani, kysyin siltä, kannattaako sille soitella enää ylipäätään ikinä. Oli syystäkin pahoillaan. Tänään ollaankin sitten paranneltu parisuhdetta. Kävin ihan oikeasti miettimään, onko sinne muuttaminen sittenkään ihan oikea ratkaisu. Kerroin sen sille. En siksi, että haluaisin rankaista sitä sen virheistä, mutta siksi, että halusin olla rehellinen siitä, mitä ajattelen. Kyllä nyt taas tuntuu ihan hyvälle, mutta menee varmaan vähän aikaa, ennen kuin tilanne ihan täysin normalisoituu.

CD: 88
19/2/2006 7:34pm