Haluaisin niiiin kovasti kissan...Mutta ei se kai taida olla järkevä ajatus kerrostaloasuntoon kaupunkiin. Ehkä sitten joskus, kun on omakotitalo haja-asutusalueella ja metsiä ja rauhaa ympärillä. Ne vaan ovat niin suloisia, isoina ja pieninä, ja niin luonnekaita.

Huomenna oisi taas siivouspäivä. Imurointia siis. Ällöttää nää kokolattiamatot, kun tietää kuinka kaikki pöly oikein imeytyy niihin. Reilun kuukauden nyt olen ollut täällä, eikä kumpikaan kämppiksistä oo sinä aikana imuroinut omaa huonettaan, ainakaan en oo huomannu. Minusta viikkokin on melkein liikaa, kun jo siinä ajassa kerkeää pölyynytä kaikki tietokoneesta lähtien. Minä, joka laistan tiskausta ja siivousta varsinkin, oon täällä ihan siivousfriikki. Oon tullut siihen päätelmään, että se on jonkinlainen korvike.

Mitä lähemmäs kotiinpaluuta ollaan menossa, sitä useemmin mielessä käväisee mielikuvat siitä. Maisemat, mitä näkyy kotimatkan varrella lentokentältä tupsahtaa ajatuksiin tyhjästä silloin tällöin. Yleisin kaikista on kuitenkin se, että astun ulos tuloaulaan, ja siellä J on odottamassa, ja pääsen vihdoin halaamaan ja rutistamaan sitä.


CD: 70
9/3/2006 10:46 pm