Eilen katselin Siskon lähettämiä lomakuvia viime kesältä, ja minuun iski kauhea matkakuume...Ei siinä auttanut muu, kuin alkaa metsästää kohtuuhintaisia lentoja netistä ja sitten J:lle ajatus muhimaan. Ensin hieno ideani sai jokseenkin tylyn vastaanoton. Ei ole rahaa eikä aikaa ja oisi mukava olla Suomessa lomalla kun jo alkukesästä käydään Saksassa...Tänään J otti itse asian uudelleen käsittelyyn, ja tunnusti, että ei ollut eilen hirveän vastaanottavainen asian suhteen. Joten jipii, minä pääsen ehkä, aika suurella todennäköisyydellä, näyttämään J:lle sitä paikkaa, mistä tykkään niiiiin kovasti! Ja samalla pääsen taas maailmalle!

Matkustusnarkkarius on toisinaan aika paha tila. Se himo on vaan niin suuri, pakko päästä muualle, kuin siellä missä on koko ajan, vaikka pidemmän päälle huomaisikin, että siellä on oikein hyvä ja mukava olla koko ajan...Mutta jotenkin tuntuu, että jos ei pääsee, niin sitten ei tule mistään mitään. Rahojen kanssahan se on aina sitten vähän niin ja näin...Tähän asti olen valinnut asumisen opiskelijakämpissä, huolimatta siitä, kuinka ruppuisia ne on, mutta eipähän mene rahaa hirveästi, ja on netti ja muut. Täällä asia on vähän toisin päin. Opiskelijakämppien vuokrat on naurettavan korkeita tavalliseen tasoon verrattuna, ja vielä kun suhteuttaa, mitä sillä rahalla saa, niin en kyllä täällä asuisi, jos oisin paikallinen tai jos en oisi joutunut vuoden alussa tekemään vuokrasopimusta, jota ei voi purkaa...Ei asunnoissa ole mitään vikaa, mutta kaikki nämä ihmeelliset säädökset ja velvoitteet ja holhous! Minä olen vapaa skandinaavi enkä voi tähän ikään tultuani enää sietää sellaista.

Outo asia, mikä jaksaa kummastuttaa minua, on se, miksi en täällä juurikaan tunne minkäänlaista tarvetta matkustella ja nähdä uusia paikkoja. Ehkä täällä ei ole vielä tullut vastaan mitään tarpeeksi mielenkiintoista tai ehkä en ole ihan tajunnut, missä sitä nyt ollaan, ja että tänne ei varmaan enää tulla uudestaan...en tiedä. Sitä paitsi, täällä on aika kallista matkustella ylipäätään mihinkään.

Hoh. Vielä viikko siihen, että ollaan PUOLESSA VÄLISSÄ!!?? En vaan tajua, miten muka vielä on toinen mokoma ikävää jäljellä...fack.


CD:74
5/3/2006 9:33pm