En voisi ikinä kuvitella asuvani täällä pidempää aikaa. Liian paljon asioita, jotka häiritsevät elämistä, minun näkökulmasta.

Vesi maistuu pahalle, sitä ei voi juoda hyvillä mielin, vaikka kaikki vakuuttelee sen olevan juomakelpoista. Se vaan maistuu ihan uimahallille, ainakin täällä päin maata. Viikonloppuna käymässäni kaupungissa se maistui jotenkin oksettavalle. Emäksiselle tai jollekin. Emäksinen ei varmaankaan oikeasti maistu millekään... Mutta ei sitä voinut hyvällä tahdollakaan juoda ilman oksennusrefleksiä. Kyllä kotona on asiat hyvin.

Kukaan, tai ainakaan juurikaan kukaan, ei harrasta hyötyliikuntaa. Kaikki vaan ajaa isoilla autoillansa joka paikkaan. Älä edes yritä kävellä mihinkään, koska kaikki paikat, kuten ruokakaupat ovat vähintään puolen tunnin kävelymatkan päässä. Äläkä varsinkaan kuvittele pyöräileväsi yhtään mihinkään, koska, ainakin talvella, se on käytännössä mahdotonta, siis sitä ei voi juurikaan missään tehdä, ainakaan muun kuin kuntoilun kannalta. Sen lisäksi, että joka paikkaan ajetaan, ajetaan sinne myös yhden tai useimiten muutaman oluen jälkeen. Käsittämätöntä.

Vihannekset on uskomattoman kalliita. Yritä täällä sitten syödä terveellisesti. Maksoin juuri $2.68 kurkusta, eli pikkasta vaille 2€. Muuten täällä sitten onkin aika halpaa. Viimeksi sain kaksi pakettia kalapuikkoja yhden hinnalla...

Vaivaa taas vähän ikävä. Oon kyllästynyt tähän, että kaikki on niin vaikeaa täällä. Oisi niin paljon helpompaa olla J:n luona, melkein ihan missä vaan, ainakin kotona.

Lisäksi olen kyllästynyt olemaan se tyhmä ulkomaalainen, muukalainen, joka ei tajua tavallisista jutuista mitään. Ei pidä käsittää väärin, suurin osa paikallisista on aivan mahtavia. Mutta silti, tuntuu aina välillä että itse tekee asiat ihan nurinkurisesti ja "väärin". Tulipahan koettua tämäkin.

CD:100
7/2/2006 10.10pm