Keskiviikko meni loppujen lopuksi ihan hyvin, vaikkakin lintsasin taas muutamalta tunnilta... Oli aamun jälkeen todella hyvä fiilis ja olotila ja mielenlaatu. Ja sitten illalla se nainen soitti ihan liian yllättäen. Meni sitten hyvä päivä piloille. Enkä mä saanut sille mitään sanottua, koska en osannut odottaa tilannetta. Kyllähän se taas ehdotti, että ois mukava nähdä ja kaikkea muuta peruspaskaa, mutta hittojako se siinä ruikuttaa.

Eilen oli The Bileet. Jäi aika outo tunnelma illasta. Ensinnäkään ei ollut yhtään fiiliksiä The Bileille ja toisekseen ihmiset käyttäyty kokolailla kummallisesti, mikähän niihin oli menny. Seuraan lyöttäty H:n kaveri, jonka kanssa oli säätöä vuosi sitten. Mukava poika ja kaikkea muutakin. Ajankohta menee vaan aina liian pieleen. Viimeksi olin niin reboundissa S:n jäljiltä, että ei toivoakaan mitään kehittää sille pohjalle ja nyt on J-kuvio menossa. Tanssittiin ja juteltiin ja kotiin lähdettäessä se tuli lähelle ja suuteli. Ja arvaan, että tämän jälkeen kaikki pitää mua ihan kusipäänä, kun en sanonu sille mitään, että on muita kuvioita, mutta toisaalta, ei semmosta voi sanoa, kun ei oo edes ihan varma, että mitä se on hakemassa.

Siinä kotiin päin tallustellessa tuon H:n kaverin kanssa, mentiin siis vaan hetken aikaa samaa matkaa, törmäsin V:hen. Se oli siinä jonkun aika hirveen (jos saan suoraan sanoa) naikkosen kanssa, joka oli muuten ainakin V:n pitunen. V todellaki ymmärsi tilanteen ihan väärin, että oisin ollu menossa kotiin yhessä H:n kaverin kanssa. Mitä se mustaki luulee...ei kaikki oo samanlaisia kun se. V:n kanssa oisin tosin voinu jatkoille lähtäki, siis ihan vaan nukkumaan (siis oikeesti ihan vaan nukkumaan eikä ihan vaan nukkumaan... koska sen sänky ois ollu niin paljon lähempänä ja viime yönä oli tosi kylmä tulla kotiin).

Juhla! Ei oo krapulaa! Tosin enpä ollu edes kauheissa kaasuissakaan loppupeleissä.