Ajattelin, että olisin käynyt nukkumaan...Kerranki väsyttäisi. Mutta epäilen suuresti, että se ei tule onnistumaan. Joku ihanista naapureistani, jossakin suunnalla, kuuntelee musiikkia ihan liian lujaa, bassot kuuluu varmaan joka puolelle rappua. Enkä edes tiedä keneen kohdistaisi tämän silmittömän vihan yöuneni ja rauhani häiritsemisestä, koska se voi talon äänieristyksen ja äänenjohtokyvyn huomioiden olla ihan kuka tahansa näistä mun arviolta 474 naapurista, koska tiedän, että kämppis se ei ole. Tosin voisi siitä karsia pari muutakin todennäköistä, mutta ei ole mieltä, koska niin tai näin, ei se selviä ikinä.

Olin K:n luona käymässä. Olen onnellinen, että me ollaan niin hyviä kavereita. Tulee surku, kun parin viikon päästä se lähtee pois...en kestä jäähyväisiä. Kenen kanssa sitten jauhan paskaa aamu neljältä baarireissun jälkeen? Tai pidän henkeviä keskusteluja KAIKESTA mahdollisesta iltaisin? Tai kerro onnellisena kuvioista V:n kanssa? Tai katso tyhmiä TV-ohjelmia ja arvostele kaikkea, mitä vaan voi arvostella? Ei oo reilua...taaskaan tää elämä. Life sucks and then you die, niin se vaan menee.

Naapurikin hiljeni...tai ei sittenkään...noo, pakko yrittää. Aamulla kirjan palautus ennen kymppiä ja muutenkin lukuhommissa tsempattavaa aika tavalla.