Aikaero rasittaa vieläkin. Eilen nukahdin puoli yhdeksältä, tänään epäilemättä samaa on luvassa.

Kotiin verrattuna yksi asia on huomattavasti huonommin täällä: kirjat pitää ostaa joka kurssille. Kulutin äsken melkolailla tarkasti 100 euroa yhden kurssin kirjoihin, onneksi enää yksi on ostettavana. Mullehan ei oo mitään järkeä käydä sitten rahtaamaan niitä kaikkia ainakaan takasin, joten saa nähdä, mitä tässä pitää tehdä.

Kaverin vanhemmat soitti juuri. Mukavia ihmisiä! Sovittiin, että lauantaina ne tulee hakemaan mua täältä ja mennään sitten syömään tai jotain sellasta. P oli jutellut niiden kanssa joulun aikoihin puhelimessa ja sanoi, että niiden kanssa on hassu jutella puhelimessa, mikä on todellakin totta. D:n isä puhui todella hitaasti ja selkeästi, että ihan varmasti ymmärtäisin kaiken. P:lle ne oli silloin todennut, että "oh, you speak English still very well"...heh. Mukava saada vähän vaihtelua tähän elämään tietenkin. Vaikka ei tää nyt vielä kyllästytä.

J oli tänään todella surkeana ja sai mutkin apealle mielelle. Sille on tosi raskasta olla yksin. Onhan se tietenkin eri kun mitä tää mulle on. Mulla on silti kaikkea uutta ja mielenkiintosta virikettä täällä, kun se joutuu olemaan samoissa maisemissa ja kuvioissa. Ehkä se menee ohi kun vaan jaksaa selvitä päivän kerrallaan.

CD: 132
5/1/2006 7.14pm