Luulisi, että kun on enää kaksi päivää jäljellä kämppiksen täällä oloa, se ei onnistuisi ärsyttämään mua. Jos ja kun ne vois alotella noitten sen kavereitten luona, miks ne ei tee niin??!! Ite mieluiten nukkuisin tai opiskelisin vaikka, tai nauttisin vaan pitkästä aikaa tekemättömyydestä kaikessa hiljaisuudessa ja rauhallisuudessa. Ei hitto, bissenhän tässä varmaan tarvii.

Huomenna on kiva päivä. Ei tarvii tehä mitään ja voi tehä kaikkia mukavia asioita. Käydä pyöräilemässä ja hengailla.

T lähtee tänään. Oli surullista sanoa sille heiheit. Se on mukava ihminen, vaikka ei ihan niiiin paljoa olla aikaa yhdessä vietetty, mutta tarpeeksi, että ikävähän sitä tulee. Se on tosi vilpitön ja hyväsydäminen.

Ai niin, olen löytänyt tulevan mieheni. Tai löytänyt ja löytänyt, tajusin, että sehän se on, JP. Aikas nami mies, harmi vaan, että ei olla vielä nähty in person. Mutta luulen, että sisko tai J sille kertoo, mitä sanoin. No ei haittaa, tuskin minä sitä oikeesti ikinä tuun tapaamaan. Mutta oispahan se siistiä kanadalainen mies saada, ja vielä semmonen, kun JP on!! Huh huh! ÜÜ

Siskon kanssa oli eilen puhetta Ranskaan menosta. Se on ihan innoissaan, ja niin oon minäkin, kuhan vielä sais päivän selväksi ja liput hankittua. Ranskaa ei vaan voi tuoda, vaikka kuinka yrittää.