Lomalla on sitten ihanaa! Etenkin kun edellisviikko oli aika stressaava. Kohentaa motivaatiota huomattavasti tällainen rentoutumisviikko lukukauden puolivälissä. Olen nukkunut pitkään ja valvonut myöhään ja ollut ilma aikatauluja. Pitkästä aikaa! Ü

Eilen olin T:n (eli mun "lover:in" niin kuin se joidenkin keskuudessa täällä tunnetaan) luona viettämässä rauhallista hengausiltaa sen ja muutaman sen kaverin kanssa. Polteltiin ruohoa ja kateltiin leffoja. Tulin kotiin kahdelta eikä aamulla kymmeneltä edes väsyttänyt hirveesti, mistä olin positiivisesti yllättynyt.

Käytiin päivällä K:n kanssa shoppailemassa ja syömässä. Shoppailua ehkä hieman rajottaa, että täällä on noin kolme kauppaa, mistä voi löytää vaatteita. Mukaan tarttui silti hame, paita ja Hello Kitty -laukku. Kaikki kierrätystavaraa, joten hinta oli aika mitätön, 16€ yhteensä...Hametta varten joutuu ehkä vähän laihduttamaan tai tekemään jonkinlaisia saumanaukomisratkaisuja. K lupasi katsoa, mitä saa siitä aikaseksi. On aika hyvät fiilikset ensi syksystä, sen verran mukava K on!!

Onneksi on nyt tullut nähtyä vähän parempiakin puolia tästä kaupungista.

J:n kanssa en ole jutellut taas aikoihin, tai sille ainakin tuntuu. Tänään ei ehditty, en sitten tiedä, miksi se ei taaskaan herännyt tilanteeseen yhtään aikaisemmin...Ehkä on ihan hyväkin. Alkuun kuitenkin oletettiin, että ei ehdittäisi juttelemaan edes joka päivä, nyt se on lähinnä minimi.

CD: 87
21/2/2006 8:05pm