Sain tänään paketin postissa, voi tätä ilon päivää!! Mikään, ei mikään piristä ihmistä niin kuin paketti vieraaseen maahan täynnä suklaata!

Paketti tuli täydellisellä ajoituksella heti pieleen menneen tentin jälkeen. Miksi pitää olla monivalintatehtäviä?! Miksi tehtävissä pitää käyttää liian hienoja sanoja, joista en ymmärrä puoliakaan?? Kyseinen opettaja ei todellakaan nostanut pisteitään mun taulukossa...

Onneksi tulevat tentit on silti mielenkiintoisista aiheista, joten lukeminenkin niihin on paljon helpompaa.

Täällä tuntee olonsa toisinaan todella ala-arvoiseksi. Suurin osa paikallisista on todella mukavia, mutta vaikeasti lähestyttäviä. Monesti ollaan porukalla todettu, että kanadalaisiin tutustuu parhaiten toisen kanadalaisen kautta. Hirveimpiä on demot, joissa kaikki muut tuntee toisensa ja pariutuu ongelmitta pari tehtäviin, kun minä sitten saan aina väen väkisin änkeytyä johonkin ryhmään, että pliis, ottakaa mut mukaan...ei todellakaan tee hyvää itsetunnolle. Paitsi viime viikolla, kun sain parikseni ryhmän komeimman pojan (näytti ihan surffarilta! Ü).

Alkaa jo väsyttää tämä aamuheräileminen Olympialaisia katsomaan. Varsinkin kun tänä aamuna sieltä ei edes tullut niitä, tai siis hiihtoa. Pääsinpähän nukkumaan...mutta vaikuttaa se silti kun on hereillä hetken aikaa kesken yötä.

J oli tänään saanut kirjeen. Vaikutti muutenkin pirteämmälle. Olen niin iloinen, kun se on siellä mua odottamassa.


CD 93
14/2/2006 7:43 pm