Opiskelurintamalla alkaa olla viimeisten rutistusten paikka. Tänään väännettiin pari tuntia ryhmätyöprojektia. Vielä siihen muutaman päivän työ menee, mutta ei kai se auta kun tehdä hommat kunnialla loppuun.

Eilen kävin T:n kanssa kaljalla ja sitten pulkkamäkeen. Yritys oli hieman epäonnistunut, koska ainoa paikallinen mäki oli jo osittain sulanut, tai siis lähinnä varmaan tuuli oli tuiskuttanut kaikki lumet pois. Se ei tietenkään haitannut mäenlasku experienceä.

On jännä välillä huomata olevansa täällä jotenkin eksoottinen. Etenkin illan myöhempinä tunteina saa monta lisäpistettä eksoottisuusperusteella. Viikko sitten jatkoilla ollessa saatiin kuulla, että suomalaiset tytöt on seksikkäitä, niillä on seksikkäät nimet ja ne puhuu seksikästä kieltä. Meillä ei todellakaan ollut yhtään seksikäs fiilis sillä hetkellä, ehkä enneminkin vähän pelokas... Perjantaina puolestaan sain huomata, että kämppiksen säädön työkaveri oli erittäin kiinnostunut suomalaisista, tai siis hiljaisista australialaisista, niin kun hän meitä keksi nimittämään. Ei mulla tietenkään oo mitään sitä vastaan, että baarin takaa saa hyviä alennuksia ja drinksuja tuolla eksoottisuustekijällä... :p  Yksi, mikä jaksaa hämmästyttää mua yhä uudelleen ja uudelleen on aina silloin tällöin esiin tuleva havainnointi joltain taholta: Sulla on SINISET silmät!! Niin? Tuo em. henkilö, B, heitti tuon taas niin out of the blue sen jälkeen, kun oli hetkisen pitänyt mulle seuraa, työajallaan tietty. Onhan se imartelevaa, kun baarin, henk.koht. mielipiteeni mukaan (koska muistuttaa mua kovasti J:stä), komein mies vaikuttaa kiinnostuneelta (en tosin ensin suostunut sitä myöntämään...).

Kyllä sitä tietysti välillä tulee ajatelleeksi, miten erilainen tämäkin reissu oisi, jos ei ois ketään odottamassa kotona. Mutta kun tietää miten hyvää siellä kotona on odottamassa, niin ei se haittaa. Ei näistä jutuista kuitenkaan oisi yhtään mihinkään vakavampaan, eikä mun todellakaan tarvii rikkoa itteäni enää uudelleen semmosissa jutuissa. Ainoa, mistä voisin vähän valittaa on, että J ei halua mun polttavan täällä, tai ylipäätään. Harkitsen sitä vielä. Olisi mukava, jos voisi kunnioittaa sen toivetta, mutta sillä ei ole juuri kummoisia perusteluita asialle. Ehkä se oisi hyvä lopettaa, tai no, eipä sitä oikein oo tullu edes alotettua.


CD: 59
20/3/2006 11:06pm